2013. december 3., kedd

~Harmadik kör~Elsö rész~

*Liam*

Beugrottam a vízbe! Hihetetlen! Ez az ember örült! Vagy szervezet! Vagy mittudomén ki! Aki ez mögött áll! Lódarazsak! De akkorák, mint a hüvelykujjam! Ijedten menekültem elölük a tengerparton, kikor eszembe jutott az ötlet és beugrottam a vízbe. Az alatt úszok el egy sziklás részig, ott felbukok a felszínre és nagyokat kortyolok a levegöböl.


*Játékvezető*

Mindenki le tudta rázni a lódarazsakat. Nagyszerű... Mindannyian megoldották valahogy és túlélték a második kört. Jöhet a harmadik. Nagyon élv ezem, ahogy kétségbeesetten harcolnak az életükért, amit amúgyis el fognak veszíteni. Szadista vagyok, tudom. És gyilkos is. De engem most nem érdekel más, csak a bosszú...

*Mindenki*

"Találj magadnak esti szállást és élelmet. Kövesd az utasításokat. A játék holjap folytatódik.
Játékvezető"
Így szól a legújabb levél. Nagyszerü, holnapig nyugtom van. De mit jelentsen az, hogy játék? Ez csak valami relytett kamerás műsor?! Nem hiszem... Senki se akkora hülye, hogy ujjméretű lódarazsakat küld rám a show és a nézettség miatt.

***Reggel***

A kényelmetlen földön fekve ébredek fel, ahol tegnap este elaludtam nagy nehezen. Hunyorogva felülök és körbenézek. Francba... Az nem álom volt. Tényleg megtörtént ez velem. Várjunk csak... A fiúk?! A többiek?! Ök is itt vannak?! Vagy csak nekem van ekkora pechem? Még mindig nem tudom ki és kiért csinálja ezt velem... Mikor felállok, a talpam alatt valami  megrezzen. Lenézek, egy papírdarab. Felveszem és elolvasom.

 *Louis*

"Két órád van eljutni a vízeséshez és ott megtalálni a méreg ellenszerét. Nem akármilyen méregröl van szó, 20 perccel azután, hogy a szervezetedbe kerül, akkora kínokat fogsz átélni, hogy azt kívánod: bárcsak halott lennél.
Játékvezetö"

Felmászok újra a sas barlangjához, aminek a közelében töltöttem az éjszakát és körbenézek. A távolban meglátok két vízesést is. Melyikhez menjek?! P*csába! Szerencsére legalább nincsenek olyan messze egymástól... Gyorsan elindulok, szinte már futok ahhoz, amelyik közelebb van. Nem tudom megtenni ezt az utat két óra alatt. Föleg úgy, hogy lehet nem is ez az amelyikhez el kell jutnom. De a remény hal meg utoljára. Ugye?

*Zayn*

"Két órád van eljutni a medve kuckójához a sas barlangja alatt és ott megtalálni a méreg ellenszerét. Nem akármilyen méregröl van szó, 20 perccel azután, hogy a szervezetedbe kerül, akkora kínokat fogsz átélni, hogy azt kívánod: bárcsak halott lennél.
Játékvezetö"

Sas barlangja? Medve kuckója? Mi a f*szom ez?! Gyorsan körbenézek. Nagyon nem akarok szenvedni-még ennél is jobban. Nem akarom a halálomat kívánni. Gyorsan a hegyeket pásztázom szememmel. Ott... Az ott olyan, mint egy sasfej? Elindulok arra. Mit veszíthetek vele? Mikor felfele mászok a lejtön, sietös lépteket hallok meg. Gyorsan bebújok egy kisebb barlangszerüségbe. Egy ember fut el pont elöttem, de szerencsére nem vesz észre. Louis?! Ez biztosan ö! Utánakiáltok, de nem hallja meg és fut tovább. Öt is megmérgezték? Részben megnyugszok, hogy nem vagyok itt, a pokolban egyedül, részben pedig nagyon megijedek: a többiek is életveszélyben vannak! Valaki le akar mészárolni minket!

*Niall*

"Két órád van eljutni a nagy tölgyhöz és ott megtalálni a méreg ellenszerét. Nem akármilyen méregröl van szó, 20 perccel azután, hogy a szervezetedbe kerül, akkora kínokat fogsz átélni, hogy azt kívánod: bárcsak halott lennél.
Játékvezetö"

 Nagy tölgy... Az nem olyan nehéz! Innen látom! A tengerpart közelében aludtam el, innen sz*rt se látni, csak azt az óriási fát. Nem lehet ekkora szerencsém... Ez túl könnyü. De inkább nem kockáztatok, nem vesztegetem az idöt, gyorsan elindulok sz óriási fa felé.

*Liam*

"Két órád van eljutni a lepkék völgyébe és ott megtalálni a méreg ellenszerét. Nem akármilyen méregröl van szó, 20 perccel azután, hogy a szervezetedbe kerül, akkora kínokat fogsz átélni, hogy azt kívánod: bárcsak halott lennél.
Játékvezetö"

Lepkék völgye? Az meg mi a f*szom?! B*szki... Körbenézek, meglátok egy jó nagy fát. Felmászok rá, hátha onnan meglátom a völgyet. Igazam lett, ott van! A dzsungelben egy részen van egy nagyobb tisztásszerüség, pont a hegy aljában. Egy ember fut át rajta...?! Nem vagyok egyedül! Ez most jó vagy rossz?! Most inkább gyorsan még egyszer körbenézek, de nem látok más esélyes helyet a Lepkék völgyére. Turbóval elkezdek lefele mászni a fán. Nem kellett volna... RECCS!!!

*Harry*

"Két órád van eljutni a bothídig és ott megtalálni a méreg ellenszerét. Nem akármilyen méregröl van szó, 20 perccel azután, hogy a szervezetedbe kerül, akkora kínokat fogsz átélni, hogy azt kívánod: bárcsak halott lennél.
Játékvezetö"

Bothíd. Remélem nem olyan bothíd, amilyenre gondolok... A hegyek felé pillantok. Két embert látok meg, az egyik lefele fut, a másik pedig felfele mászik. Nem vagyok egyedül! (Nyugodt) Nem vagyok egyedül! (Rémült) De egy másik hegyre nézve meglátom a bothidat... Na ne!!!!!!!!!!!!

Na ne! Jesszusom, nagyon köszönöm a 4 feliratkozót!
Meghoztam a következö részt, remélem mindenkinek tetszett :D
Kérlek komizzatok, vagy pipázzatok, jöhet hideg-meleg :)
Kövi részig sziasztok! :*

4 megjegyzés:

  1. woooow,ez elképesztő,izgalmas,ötletes és egyedi.Gratulálok,ehhez aztán kell képzelőerő!Nagyon ügyes:)))))))))))Máár nagyon várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nagyon köszi, sietek a kövivel, csak cseszekedik a tabom :\
      :DDD

      Törlés