2013. december 1., vasárnap

~Második kör~Második rész~

*Niall*

-Mmmmmm...-motyogom kábultan. Kinyitom a szemem és pislogok párat. Mi? Élek? Élek! Amint teljesen kitoisztul a fejem, felülök. Ugyanott vagyok, ahol elájultam. A gyümölcsök eltüntek, helyettük csak egy papír van a földön. Mégis a rossz gyümölcsöt választottam volna és ez a menyország? Felveszem a papírt és elolvasom:

"Gratulálok! Túlélted az elsö kört!
Következö feladatod: FUSS!
Játékvezetö"

Mi elöl fussak? Mi a franc ez? Biztos csak valaki szivat... Vagy mégse? Hirtelen zümmögést hallok meg. Meglátom, ahogy egy óriási, szabálytalan felhöszerüség közeledik felém. Mi a franc ez...?!


*Liam*

Végre kiérek a partra. Lihegve térdre rogyok a homokba. Próbálok levegöhöz jutni. Meglátok egy üveg ásványvizet, gyorsan kinyitom és beleiszok. Nem iszom meg az egészet, hátha még szülség lesz rá. Amint kilihegem magam, felállok a földröl. Egy fán velem szemben meglátok egy üzenetet, és egy tüt. Gyorsan odafutok és a papíron levö utasítások alapján beszúrom a perecbe az ellenszert. Pár perc múlva már könnyebben lélegzek, semmi bajom sincs. Megnézem a papírt. A hátulján ez az üzenet van:

"Gratulálok, kijutottál a partra, ezzel pedig túlélted az elsö kört!
Második feladat: FUSS!
Játékvezetö"

Mi elöl fussak?! Várjunk csak... Ez a zümmögés elöbb még nem hallatszott...!!!

*Harry*

A nővény, "Tony" nyakamnál fogva hozzászorít a sziklafalhoz. Nem kapok levegöt, rúgkapálok, próbálok kiszabadulni, de semmi esélyem. Mindjárt elájulok, a növény megfolyt. Hirtelen egy sípszó hallatszik, a növény elenged. A földre rogyok, nyakamat fogva próbálok lélegezni. Mellettem egy nyíl fúródik egy fába, de nem tudok rá figyelni. Pár perc múlva rendesen bírok lélegezni, szédelegve felállok a földröl. Odabotorlkálok a fához. Ez áll a papíron:

"Tony cserepe"

A virágnak tényleg van egy óriási cserepe, odamegyek. A földböl kikandilál egy csomag. Kiveszem és kinyitom. A rajz alapján befecskendözöm magamnak az ellenszert, aztán elolvasom a papíron levö szöveget:

"Gratulálok! Túlélted az elsö kört!
Következö feladat: FUSS!
Játékvezetö"

Abban a pillanatban meglátok egy óriási zümmögö felhöszerüséget. Azonnal ijedten rohanni kezdek. Ki az az elmeroggyant, aki ezt kiatalálta?! Ki akar ennyire megölni?!

*Játékvezetö*

Nagyszerü. Minden a terv szerint halad. Az elsö kört mind az öt fiú túlélte. Remélem is, meg nem is, hogy a második kört is túlélik. Na de mindegy. Nekem mindkettö megfelel. Úgyse fogja ezt a játékot senki se túlélni. A kamerafelvételeket nézem-az egész sziget fel van szerelve velük.
Az elsö monitoron Louis próbál épségben lerohanni a hegyröl.
A másodikon Zayn menekül a tengerparton.
A harmadikon Niall rohan a dzsungelben, pont mint a negyediken Harry.
Liamnek jut elöször eszébe, hogyan menekülhet meg a picinyeim elöl.
Hogy mi elöl is futnak? Egyszerü:  mérges lódarazsak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése